Akses tanpa had dengan UNLIMITED GILER cuma RM30 je!

Kali ini dunia digemparkan dengan pengumuman tidak masuk akal dari pihak Umobile, sebuah syarikat telekomunikasi terkemuka di Malaysia. Bukan hanya tidak masuk akal , malah saya juga pada mulanya tidak mempercayai khabar berita yang tersebar. Siapa nak bagi akses internet TANPA HAD dengan bayaran murah. Paling murah pun kalau kita jumpa di pasaran mesti ada had pada hari tertentu dan had penggunaan pada aplikasi tertentu sahaja tetapi yang Umobile bagi TANPA HAD pada semua aplikasi dan tiada had pada hari tertentu. Biar betul!.

Giler-Unlimited-6-e1530000828188

Ya memang betul Umobile telah melancarkan pelan terbaru GILER UNLIMITED ditawarkan dengan harga berpatutan bermula dari RM30 dan RM50. Pelan GILER UNLIMITED ini anda boleh langgan dengan pembelian pack permulaan Umobile RM8.50 dimana-mana kedai telekomunikasi , di 7 Eleven , di Speedmart atau lain-lain.

Dua jenis Pelan yang terdapat di dalam pelan GILER UNLIMITED ini ialah GX30 (RM30) dan GX50 (RM50). Dengan melanggan GX30 , anda dapat menikmati akses internet di telefon pintar tanpa had di semua aplikasi, bila-bila masa tanpa sebarang kebimbangan. GX30 juga turut tersedia secara percuma kuota hotspot sebanyak 3gb. Bagi GX50 pula , ia turut menyediakan akses internet tanpa had di semua aplikasi pada bila-bila masa serta ditambah dengan perkhidmatan masa berbual (CALL) tanpa had ke semua rangkaian. GX50 juga tersedia secara percuma kuota hotspot sebanyak 5gb.

Bagi memastikan anda mendapat liputan internet dengan baik , anda boleh melayari www.u.com.my untuk memeriksa liputan internet di kawasan anda. Bagi kawasan bandar khususnya di Kuala Lumpur , liputan Umobile sangat memberangsang tetapi mungkin di luar bandar agak kurang baik (boleh periksa di laman web rasmi Umobile).

SELAMAT BER “UNLIMITED

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s